Van Wijk, keurslager

Samenwerking met Jumbo Bas Bobeldijk

We hebben de handen ineengeslagen met Jumbo Bas Bobeldijk en zijn een nauwe samenwerking met elkaar aangegaan. En dat resulteert erin dat onze heerlijke ambachtlijke en vers bereide producten nu ook 7 dagen per week te verkrijgen zijn in de Jumbo supermarkt aan het Kennedyplein!

De Geschiedenis van uw Keurslager

Voor velen is Jeroen van Wijk inmiddels een bekend gezicht bij Keurslager Kalshoven. Jeroen van Wijk zit al vanaf zijn 16e in het slagersvak en heeft ruim 10 jaar ervaring bij de slagerij van zijn vader. Daarnaast werkte hij ook een tijdje bij een slagerij in Alphen aan den Rijn.

Na ruim 5 jaar met veel plezier in deze Keurslagerij gewerkt te hebben, begint Jeroen samen met Inge aan een nieuwe fase van hun leven. Voor Jeroen, die uit een echte slagersfamilie komt, was het een droom om ooit zelf een slagerij te runnen en met de overname komt deze droom uit. Inge is de steun en toeverlaat van Jeroen, zij verzorgt een groot aantal werkzaamheden achter de schermen, maar u treft haar ook af en toe in de winkel.

Dit slagersduo biedt voor ieder wat wils. Samen met het vertrouwde en enthousiaste team van medewerkers staan ze elke dag voor u klaar. U kunt bij ze terecht voor het vertrouwde botermalse rundvlees en de ambachtelijke vleeswaren. Maar ook voor een uitgebreide assortiment panklare artikelen, tapas, dagverse maaltijden en luxe vleesspecialiteiten. Het zijn stuk voor stuk producten om van te genieten!

Naamswijziging

Na bijna 5 jaar onder de naam van de oude eigenaar te hebben gewerkt, ben ik vanaf 1 maart 2013 verder gegaan onder mijn eigen naam. Op 1 maart deze datum is de naam van Keurslagerij Kalshoven officieel in Van Wijk, Keurslager gewijzigd. Voor u als klant is er niets veranderd, de eigenaar is nog steeds dezelfde, namelijk Jeroen van Wijk. Wij hopen u als klant te mogen blijven verwelkomen in onze winkel!

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Verstand van lekker eten

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Passie voor het slagersvak

Gewonnen Prijzen

Bekijk onze prijzenkast!

Van Wijk, keurslager

Kennedyplein 7
2421EN Nieuwkoop
0172571548
0172572129

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten